Amerika: - Brasil - Bolivia - Colombia - Costa Rica - Cuba - Dom Republikk - Ecuador - El Salvador - Guatemala - Nicaragua - Panama - Peru -

Afrika og Asia: - Burundi - Etiopia - India - Indonesia - Kenya - Rwanda - Tanzania - Cup of Excellence -
Kaffe

Spesialkaffe er som vin

Ikke bare er det forskjell fra region til region men også fra gård til gård. Akkurat som det finnes vinsmakere så finnes det spesialiserte kaffesmakere (cuppere).Kaffen bedømmes ut fra blant annet type/variant, lukt/aroma, smak, fyldighet, fruktighet, ettersmak. Om råkaffen ikke oppfyller våre skyhøye krav så blir den heller ikke kjøpt inn til vår butikk. Vi garanterer høy kvalitet på det ferdige produktet.

HUSK: Kaffe er ferskvare. Ikke kjøp kaffe flere uker før du har tenkt å bruke den. Er kaffen malt vil mye av aroma og smak være borte etter 5 - 7 dager. En kaffekvern er en god investering om du elsker kaffe. Da kan du kjøpe kaffe i hele bønner og den er da ikke like sårbar som ferdig malt kaffe. (Husk å sjekke brennedato i butikken du handler hos.)
Sporbarhet er viktig for oss


Prøv også manuelt brygget kaffe

Manuelt brygget kaffe er i vinden som aldri før. Vi har kaffen, utstyret og kunnskapen. Kom innom for en kaffeprat eller se guidene som ligger til høyre.


Er du ute etter en unik gave for din kaffeglade venn så stikk innom
og se vårt store utvalg. Manuelt brygget kaffe får fram det beste
av smaksnyansene i ekte kvalitetskaffe.

Eksempel på manuelt bryggeutstyr:

Aeropress
Chemex

Hario
Clever Dripper

Stikk innom vår kaffebar/forretning i Kongensgate 17, Sandefjord. En verden av kaffe.
Guider kaffebrygging:

HÅNDVERKEREN KAFFEBRENNERI AS, Kongensgate 17, 3211 Sandefjord, Tlf 91 37 35 36, © COPYRIGHT 2010 ALL RIGHTS RESERVED